Začetki podjetja MODEX, d.o.o. segajo v leto 1993. Podjetje v današnji obliki posluje od leta 2013. Smo mlad, zanesljiv, kreativen in profesionalen tim.

Ukvarjamo se z oglaševanjem podjetij na jedilnih podlogah, ki jih predstavljamo pod lastno blagovno znamko JEDILNEPODLOGE.si
Delujemo na področju štajerske regije, kjer zastopamo več kot 10 pizzerij/restavracij/gostiln na oglaševalcem privlačnih mestih.
Izdali smo že več kot 60 jedilnih podlog v skupni nakladi preko pol milijona komadov. Zaupa nam več kot 500 oglaševalcev.
Oglašujte, kjer so ljudje in se dobro je.

Naša druga dejavnost je tiskarstvo. Predvsem izdelujemo tiskovine vseh vrst v manjših nakladah ter nalepke, XXL tisk,...

KVALITETA

Trg narekuje nenehne spremembe in posodobitve, zato mu tudi v našem podjetju zvesto sledimo. S tem lahko zagotovimo kvalitetne storitve in izpise strojev po konkurenčnih cenah in kratkih dobavnih rokih. Za izdelavo uporabljamo izključno kvalitetne materiale... od papirja, etiket, folij, laminacij...

SKRB ZA STRANKE

Stranke pri nas dajemo na prvo mesto. Nudimo osebni pristop z vključevanjem v delovne procese skozi celotno izvedbo tiskovin ali pa samo grafičnega oblikovanje / priprave na tisk. Za redne stranke nudimo ugodnosti v obliki popusta oziroma brezplačne dostave. Prav za vse pa pripravljamo mesečne akcije šestih izbranih tiskovin s popusti od -15 do -40 %.

KREATIVNOST

S kreativnimi in svežimi idejami Vam bomo svetovali pri izbiri: naj bo to vrsta tiska, papir za vizitke, folija za polepitev vozila, laminacija za nalepke,... Skupaj bomo naredili izdelek, ki ga boste z veseljem pokazali.