V podjetju MODEX se že četrto leto ukvarjamo z dobavo poslovnih in promocijskih daril ter njihovo dodelavo. Ponudbo vsakoletno dograjujemo. Pri dodelavah se trudimo biti čimbolj kreativni in inovativni. Smo zanesljiv poslovni partner, ki ugodi še tako zahtevnim strankam.

Letos smo v katalog vključili skrbno izbrane izdelke za katere verjamemo, da bodo odlična promocija za Vaše podjetje ali dejavnost s katero se ukvarjate. Ponudbo smo razširili in se še bolj potrudili za konkurenčne cene izdelkov. Letos premierno predstavljamo tekstilne izdelke Roly s katerimi ne boste zgrešili saj za svojo ceno ponujajo kvaliteten promocijski tekstil.

Nudimo različne dodelave, kot so: enobarvni tisk, večbarvni tisk, full color tisk na koledarje, cnc obdelavo, lasersko graviranje in različne vrste nalepk - tudi 3D. Letos nudimo cenejše dodelave (tisk, graviranje) na skoraj vse artikle iz kataloga. Za tisk na promocijske majice smo pripravili odlične cene in brezplačno pripravo na tisk. Cene za dotisk so informativne in lahko odstopajo od navedenih cen glede na Vaše želje in samo velikost odtisa. Za točen izračun nam posredujte material za tisk.

Izdelke je možno videti pri naših tržnikih na terenu ali v naših poslovnih prostorih na naslovu Podplat 11a, 3241 Podplat.
Če iskanega izdelka niste našli nas kontaktirajte in predstavili Vam bomo celoten asortiman izdelkov naših dobaviteljev.

Za Vas smo na voljo na naslovu Podplat 11a, 3241 Podplat, kjer nas lahko osebno spoznate vsak delovnik med 9:00 in 17:00 uro.

 

>> KATALOG NESKONČNO DOBRIH DARIL <<

 

Kontakt:

040 6000 17 ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.